Редактор: e-mail: Кадър бТВ Направихме организация отпуснатите фурми да бъдат дарени и да

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВ Направихме организация отпуснатите фурми да бъдат дарени и да
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Фурмите ги дадохме на хора в нужда, при дарения не може да има печалба

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ 

Направихме организация отпуснатите фурми да бъдат дарени и да доближат до жители, които биха ги употребили. Не мога какво количество медицински консумативи трябваше да получим, а вместо това получихме фурми. Защото се занимавате с метода на систематизиране на въпросните фурми, в случай че се продадени, от кое място мога аз да знам. Питайте господина (бел. ред. шефът на " Градус), аз си припомням доста по-добре, тъй като имам добра памет, че беше основана организация по разпределението на фурмите за жители и обществено слаби хора в потребност на въпросната храна. Аз не обичам фурми, само че те са питателна храна. 

Така Томислав Дончев разяснява абсурда с 12-те тона фурми, които България получи като подаяние от Дубай, вместо предстоящите 15 тона медицински консумативи. Преди дни пък шефът на " Градус " Иван Ангелов сподели, че това, което са дали на Дубай, е върнато посредством фурми и от тях те са възстановили парите и са на облага.

Няма значение какво приказва този господин. Аз съм огромен човек и не очаквайте да скалъпвам. Или господинът е направил неточност, или има някакви други фурми. При бартер сред двете страни не може да има облага, за всичко останало би трябвало да питате господина. При даренията няма облага, сподели още Томислав Дончев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР